Over mij

Mijn naam is Harm Lourenssen (1982) en ik woon in Volkel. Tijdens mijn studie Hogere Informatica op Fontys heb ik als afstudeerstage gewerkt in een ziekenhuis in Ghana (West-Afrika). Kijk op deze website voor meer informatie over mijn afstudeerstage.

Ik werk op dit moment bij GGZ Oost Brabant (Boekel) waarbij ik verantwoordelijk ben voor het ontwerpen, de implementatie, het testen en de nazorg van diverse softwarematige oplossingen binnen het EPD.

In 2008 heb ik naast motorrijden, muziek, internet en wintersport een nieuwe hobby ontdekt: Fotografie. Sindsdien fotografeer ik voornamelijk concerten, evenementen en mensen. Het is een leuke uitdaging om de uitdrukkingen van mensen en de juiste sfeer vast te leggen. Ik maak zoveel mogelijk gebruik van het aanwezige (zon-) licht en de omgeving zelf. Ik ben dan ook niet in het bezit van een studio en fotografeer altijd op locatie. Wanneer ik een fotoshoot plan om mijn eigen portfolio uit te breiden werk ik op basis van TFD (Time for DVD). Dit wil zeggen dat een model mij zijn/haar diensten verleent en daar krijgt hij/zij zijn/haar mooiste foto’s op DVD.

Sinds 2009 ben ik mede-eigenaar en eind-redacteur van de website Rockportaal.nl. Rockportaal.nl is een website gemaakt door en voor muziekliefhebbers met daarop album- en liverecensies, nieuws, interviews, foto’s en prijsvragen. Ik ben hierbij verantwoordelijk voor de medewerkers, de relaties met de platenmaatschappijen, festivals en het technisch beheer van de website.

Bekijk ook  mijn portfolio voor een indruk van mijn werk of neem contact met mij op als je vragen hebt of mij als fotograaf wil boeken.